Ο Κιθ Κλάντον σε δηλώσεις του δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για την επιστροφή του στην Ελλάδα και την έναρξη των υποχρεώσεών του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» για τη νέα αγωνιστική περίοδο, βρίσκεται, επί της παρούσης, στην πατρίδα του δουλεύοντας με ατομικές προπονήσεις και απολαμβάνοντας στιγμές με προσφιλή του πρόσωπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με κάθε ευκαιρία, δε, εκθέτει τις σκέψεις του μέσω διαδικτύου, όπως το έπραξε εσχάτως, τονίζοντας εμφατικά (σ.σ. με φόντο φωτογραφία του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ από την περυσινή σεζόν): «Είμαι τόσο έτοιμος για τη νέα σεζόν!».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κλάντον αποτέλεσε την τρίτη, στη σειρά, κίνηση από τους Θεσσαλονικείς ενόψει της καινούργιας χρονιάς, μετά την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ, Μπράντον Τέιλορ, και του Σέρβου πόιντ γκαρντ, Νέναντ Μιλιένοβιτς.

Στο προσκήνιο, σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, παραμένει το ζήτημα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Μιλένκο Τέπιτς (σ.σ. αναμένεται η απάντηση του Σέρβου), όπως και οι επαφές για την περαιτέρω ενίσχυση της περιφέρειας και της φροντ λάιν της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπρόσθετα, την επόμενη εβδομάδα θα μεταβεί στη Γερμανία για την κλήρωση των ομίλων του Champions League ο διοικητικός επικεφαλής του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης