Την πεποίθησή του ότι η ΑΕΚ έχει δώσει απαντήσεις μέσα στο γήπεδο εξέφρασε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο official match programme για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά το επεισοδιακό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

«Εμείς καλούμαστε να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας, όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή εφέτος. Και αυτό θα κάνουμε. Θα τα αφήσουμε όλα πίσω μας και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο άσος της Ένωσης ενώ πρόσθεσε για τα γεγονότα της Τούμπας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εμάς δεν μας επηρεάζει τίποτα απολύτως. Οι δικές μας αποδείξεις δόθηκαν μέσα στο γήπεδο και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Δεν φοβηθήκαμε κανέναν αντίπαλο και δείξαμε ότι θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Δεν προκαλέσαμε ποτέ σε όποια έδρα κι αν πήγαμε, δεν αντιδράσαμε σε τίποτα, δεν προσβάλαμε κανέναν, κοιτάξαμε μόνο τη δουλειά μας.

Αυτή ήταν άλλωστε και η πολιτική της ομάδας και την ακολουθήσαμε! Την ΑΕΚ δεν μπορεί να την κατηγορήσει κανένας και για τίποτα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης