Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας σε σερβική εφημερίδα αναφέρθηκε στη μάχη της ΑΕΚ για την κατάκτηση του νταμπλ, ενώ δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στους «32» του Europa League.

«Είμαστε στο κόλπο για το πρωτάθλημα Ελλάδας κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θα μπορούσαμε να έχουμε ένα πειστικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων, κάτι που δεν συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ενισχύσουμε την ομάδα τον Γενάρη για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για το νταμπλ. Θα προσπαθήσουμε την επόμενη σεζόν να παίξουμε στη φάση των ομίλων του Champions League» ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής της «Ένωσης».

Ερωτηθείς για το κρίσιμο ματς με την Αούστρια ο Μπάγεβιτς επισήμανε: «Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο σημαντικότερος στόχος είναι να περάσουμε στους «32». Είμαι σίγουρος για την ομάδα μου και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Ξέρουμε καλά πόσο δύσκολη είναι η αποστολή μας, αλλά πιστεύω πολύ στην επιτυχία μας».

Οσο για τη μεταγραφή του Όγκνιεν Βράνιες, που ήταν προσωπική του επιλογή επισήμανε: «Είναι αληθινός επαγγελματίας, πάντα δίνει το 100%. Γι αυτό το λόγο κέρδισε αμέσως τη συμπάθεια των οπαδών κάτι που δεν συμβαίνει με όλους τους παίκτες. Ολοι είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή, αν και πιστεύω πως μπορεί να γίνει καλύτερος και να αποτελέσει ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα για την ΑΕΚ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης