Την επιθυμία του Σέρχιο Αραούχο να μείνει στην ΑΕΚ και μετά το πέρας του δανεισμού του από τη Λας Πάλμας αποκάλυψε ο Αλεξ Ντι Μπαρτόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην σκάουτ της «Ένωσης» που δούλεψε την υπόθεση τον περασμένο Ιανουάριο, βρίσκεται στο πλευρό του παίκτη από τη στιγμή που ήλθε στην Ελλάδα και μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ υποστήριξε ότι: «Είμαι συνέχεια κοντά του. Οι προπονήσεις είναι δύο ώρες. Η μέρα είναι μεγάλη και γι’ αυτό προσπαθώ να είμαι δίπλα του.

Είχα μιλήσει πολύ και με τον ίδιο και με τον πατέρα του. Θέλησα να του εξηγήσω τι είναι η ΑΕΚ και προσπάθησα να του δώσω να καταλάβει ότι ήταν μεγάλη ευκαιρία να έρθει εδώ και να γίνει ξανά αυτό που ήταν. Είχαν μεγάλη πρόταση από Κίνα, αλλά είχε δώσει το λόγο του όταν μιλούσαμε και τον τήρησε, δείχνοντας τον χαρακτήρα του

Το παιδί είναι πολύ ευχαριστημένο από την πρώτη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα και σκέφτεται αν είναι δυνατόν να μείνει. Ξέρει ότι δεν είναι εύκολο, αφού δεν εξαρτάται από τον ίδιο. Έχει, όμως, όλη τη διάθεση, νιώθει πολύ καλά και θα ήθελε να μείνει του χρόνου. Όταν πρωτοήρθε είπε ότι ναι μεν ήθελε να βάλει πολλά γκολ, αλλά θα ήταν καλύτερα να δίνει πάσες, γιατί αν σκόραρε συνέχεια θα ήταν δύσκολο να μείνει. Μου έκανε εντύπωση, γιατί δείχνει πώς νιώθει και τι θέλει»

Ομως οι πιθανότητες δεν είναι πολλές αφού θα απαιτηθούν αρκετά εκατομμύρια για να τον αφήσει η Λας Πάλμας. «Παλέψαμε, αλλά την τελευταία στιγμή η Λας Πάλμας δεν ήθελε να συμφωνήσουμε για δανεισμό 1,5 έτους. Το περασμένο καλοκαίρι η Παλέρμο είχε κάνει μεγάλη πρόταση με 13 εκατομμύρια και έφτασε μέχρι τα 15, αλλά ο πρόεδρος της Λας Πάλμας δεν τον άφησε να φύγει. Ο πρόεδρος μπορεί να ζητήσει ό,τι θέλει. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ο παίκτης. Κι ο Σέρχιο νιώθει πάρα πολύ καλά κι αυτό είναι πλεονέκτημα για την ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα πιέσει για να μείνει και σίγουρα δεν μπορεί να πάει κάπου που δεν νιώθει καλά. Αυτό μετράει. Ο κύριος Μελισσανίδης έκανε μεγάλη προσπάθεια για να τον πάρει, γιατί δεν ήταν λίγα τα λεφτά, το έκανε για να ευχαριστήσει κόσμο και να κάνει πιο δυνατή την ομάδα. Το καλοκαίρι θα γίνει ξανά η προσπάθεια. Μακάρι να μείνει γιατί είναι καλό και για την ΑΕΚ και για το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει τέτοιους ποδοσφαιριστές».

Επίσης, αποκάλυψε ότι ο Αραούχο είχε προταθεί και στον ΠΑΟΚ. «Είναι αλήθεια. Δεν γνωρίζω, όμως, γιατί δεν προχώρησε» είπε ο Ντε Μπαρτόλο, που επίσης αναφέρθηκε στις σχέσεις του 25χρονου επιθετικού με τον Μανόλο Χιμένεθ: «Από την πρώτη συνάντηση ο προπονητής της ΑΕΚ του είπε τα πράγματα ξεκάθαρα και τον κοίταζε στα μάτια.

Ήταν σημαντικό για να αρχίσουν καλά τα πράγματα. Είναι πολύ καλό το κλίμα στα αποδυτήρια, δεν υπάρχουν Έλληνες και ξένοι κι αυτό τον βοήθησε πολύ. Αυτό του είχα μεταφέρει πριν έρθει, όπως και για τον κόσμο και για την Ελλάδα. Νιώθει πολύ καλά παρ’ όλο τον δυσκολεύει η γλώσσα. Από την Ισπανία, μάλιστα, του κάνουν σχόλια γιατί βλέπουν ότι έχει φυσικό γέλιο, αφού στη Λας Πάλμας τον έβλεπαν να γελάει μόνο προσποιητά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης