Την αισιοδοξία του ότι μετά τη σημερινή κατάθεση της τροπολογίας στη Βουλή η ΑΕΚ θα είναι σε θέση να ξεκινήσει τα έργα για το νέο της γήπεδο τον ερχόμενο Ιούνιο εξέφρασε σε δηλώσεις του ο πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιά-Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος.

«Η έκδοση της άδειας αποτελεί τον πρώτο Μαραθώνιο. Ο δεύτερος είναι μέχρι να χτιστεί το γήπεδο, οπότε εγώ θα είμαι χαρούμενος όταν η ΑΕΚ παίξει το πρώτο παιχνίδι στο νέο της γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα κατατέθηκε μια τροπολογία που θα καλύψει ένα νομοθετικό κενό και όχι φωτογραφικά την ΑΕΚ. Προβλέπει την διαδικασία που υπήρχε στο νόμο μέχρι το 2013. Είναι μια θετική κίνηση της Κυβέρνησης, που ελπίζω να ψηφίσει και η αντιπολίτευση για να ανοίξει ο δρόμος για τα μεγάλα αθλητικά έργα στη χώρα.

Αν δεν υπάρξουν εκπλήξεις μιλάμε για μια διαδικασία 45-60 ημερών. Αν δεν υπάρξουν νέες προσβολές ή οτιδήποτε άλλο που δεν μπορούμε να το προβλέψουμε τότε τον Ιούνιο θα έχει ξεκινήσει το έργο.

Από εκεί και έπειτα χρειαζόμαστε 18 μήνες και κάτι. Ό,τι διάθεση και να υπάρχει είναι ένα δύσκολο έργο σε ένα στενό οικόπεδο με μεγάλες τεχνικές προκλήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας βγάλουμε πρώτα την άδεια και μετά θα μιλήσει επίσημα η ΑΕΚ για τις λεπτομέρειες. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στις επόμενες 45-60 μέρες. Αυτή η συζήτηση κρατάει πολλά χρόνια, γι’αυτό με βλέπετε διστακτικό» ανέφερε μεταξύ άλλων στον Sportfm 94.6.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης