Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των παικτών του στο νικηφόρο φιλικό (1-0) της ΑΕΚ επί της Κορόνα Κίελτσε εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος πάντως δήλωσε θυμωμένος από το σκληρό παιχνίδι των Πολωνών.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και ευχαριστημένος με την συμπεριφορά και την απόδοση των παικτών μου. Πρέπει να μαθαίνουμε να αντιδρούμε και να παίζουμε καλά σε τέτοια παιχνίδια, όταν είναι συσσωρευμένη η κούραση από την προετοιμασία. Οφείλουμε να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, συνεπώς η νίκη αυτή είναι σημαντική για εμάς», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός στην κάμερα της NOVA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία σε ερώτηση που του έγινε για το σκληρό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών της Κορόνα, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι ήταν όχι μόνο αντιαθλητικά τα χτυπήματα, ήταν χτυπήματα κάτω από τη μέση και τα άφησε ο διαιτητής ειδικά στο πρώτο.

Θύμωσα, γιατί πρόκειται για φιλικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίζουμε τέτοιες συμπεριφορές, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Όσο για το στοιχείο που του άρεσε περισσότερο από την ομάδα του, τόνισε: «Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι η διάθεση να προσπαθήσουμε ώστε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης