Αήττητος παρέμεινε στο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς έμεινε όρθιος το Σάββατο στο Περιστέρι αντέχοντας στην πίεση του Ατρομήτου.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη κράτησε στο 0-0 το ματς με τους «κυανόλευκους», που και αυτοί δεν έχουν ήττα, αλλά ούτε όμως ούτε νίκη, καθώς μετρούν τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς στο φετινό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων να σκοράρουν καταγράφηκε στο 44ο λεπτό, όταν ο Ρισβάνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη.

O Ατρόμητος μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και περιόρισε σε παθητικό ρόλο τον ΠΑΣ. Εντούτοις ήταν ανορθόδοξη η ανάπτυξη του, με τους γηπεδούχους να αδυνατούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Βέβαια, ίσως όλα να ήταν διαφορετικά αν στο 44΄ η κεφαλιά του Ρισβάνη είχε καταλήξει στα δίχτυα και όχι στο δοκάρι του Βελλίδη,την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν ούτε υποψία ευκαιρίες στο πρώτο μέρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάπως έτσι κύλησε και το β΄ ημίχρονο, καθώς ο ΠΑΣ ήταν πολύ κατώτερος σε σχέση με το προηγούμενο ματς (με την ΑΕΚ στα Γιάννινα), ενώ ο Ατρόμητος προσπάθησε να βαδίσει στα βήματα της εξαιρετικής εμφάνισής του με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (2-2).

Πάντως δεν τα κατάφερε, καθώς δεν ήταν αποτελεσματικός κι έτσι το 0-0 αφήνει ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους, καθώς ήταν το καλύτερο που μπορούσαν να πάρουν στο Περιστέρι, με βάση την εικόνα που παρουσίασαν.

Κίτρινες: Μάντσον – Μαυροπάνος, Σκόνδρας, Τζημόπουλος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιδες (63΄ Μανούσος), Μάντσον (71΄ Βασιλακάκης), Ουάρντα (85΄ Βασιλίου), Ντιγκινί, Ντάουντα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης):
Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Ναδάλες (31΄ λ.τρ. Καρανίκας), Λίλα (71΄ Μανθάτης), Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Χαλκιαδάκης (80΄ Σκόνδρας)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης