Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε, κάλεσε δύο νέα πρόσωπα στην εθνική ομάδα των ανδρών, ενόψει των μπαράζ με την Κροατία, που θα γίνουν στις 9 και 12 Νοεμβρίου, με «έπαθλο» μία θέση τα τελικά του Μουντιάλ 2018.

Δεδομένης της ανησυχίας που υπάρχει με τον τραυματισμό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και την τιμωρία του Κώστα Μανωλά για την αναμέτρηση της Κροατίας, ο Γερμανός τεχνικός, κάλεσε τους στόπερ της ιταλικής Σπαλ και του Παναθηναϊκού, Μάριο Οικονόμου και Δημήτρη Κολοβέτσιο, αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε πρόσθετες προσκλήσεις ποδοσφαιριστών προέβη ο κ. Μίκαελ Σκίμπε ενόψει των αγώνων μπαράζ με την Κροατία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας τον Μάριο Οικονόμου και τον Δημήτρη Κολοβέτσιο», αναφέρει η σχετική ενημέρωση της Ελληνικής ομοσπονδίας.

Αναλυτικά όλοι οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Μίκαελ Σκίμπε:
Καρνέζης, Καπίνο, Ανέστης, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Λυκογιάννης, Μανιάτης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Πέλκας, Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος, Βέλλιος, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης