Ο Εντέν Αζάρ, που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι του Βελγίου με την Ελλάδα, δήλωσε ότι η Εθνική μας ομάδα πήγε στο ματς του «Roi Baudouin» με σκοπό να αμυνθεί και εκτέλεσε την αποστολή της επιτυχώς. Ο άσος της Τσέλσι ρωτήθηκε από Βέλγους δημοσιογράφους στην προπόνηση των «κόκκινων διαβόλων» για το ισόπαλο 1-1 στο ματς των Βρυξελλών και κλήθηκε να σχολιάσει το τι θα άλλαζε στο αγωνιστικό κομμάτι, σε περίπτωση που βρισκόταν στην ενδεκάδα ο ίδιος αλλά και ο Κέβιν Ντε Μπρούινε.

«Δεν ήμουν μόνον εγώ. Ο Κέβιν (Ντε Μπρούινε) επίσης δεν ήταν. Ήταν δύσκολο απέναντι σε μια αμυντική Ελλάδα και θα ήταν το ίδιο και με εμάς. Πρέπει να μάθεις να ζεις με τις απουσίες. Ήταν πολύ αγχωτικό να βλέπω το ματς από την εξέδρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν μου αρέσει να βλέπω αυτά τα ματς από εκεί, γιατί μόλις ξεκινούν θέλω να παίξω. Θέλω να βρεθώ στο γήπεδο. Η Ελλάδα ήρθε για να αμυνθεί και το έκανε καλά. Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά βάλαμε ένα γκολ στο τέλος. Ένας βαθμός είναι καλύτερος από κανέναν. Δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα, αλλά υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στη ζωή», ανέφερε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης