Ο πρόεδρος της Λιόν δήλωσε πως ο αγώνας-ρεβάνς ανάμεσα στην ομάδα της Γαλλίας και την Μπεσίκτας για τα προημιτελικά του Europa League θα πρέπει να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ή σε γήπεδο εκτός Τουρκίας.

Ο Ζαν-Μισέλ Όλα, μετά τα εκτεταμένα επεισόδια που σημάδεψαν το ματς του «Parc OL» και οδήγησαν στην καθυστέρηση της έναρξης κατά 50 λεπτά, ανέφερε για τη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης, απευθυνόμενος στην UEFA:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η λύση για την ισονομία είναι αυτή. Ελπίζω η UEFA να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει το (σ.σ. δεύτερο) παιχνίδι, παρά μόνο κεκλεισμένων των θυρών ή στο εξωτερικό. Μου φαίνεται δύσκολο να πάμε στην έδρα της Μπεσίκτας. Φοβόμαστε πολύ».

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Λιόν, αφού είδε τους Τούρκους (σ.σ. 20.000), που βρέθηκαν στο γήπεδο να πετούν φωτοβολίδες και να αναγκάζουν τους Γάλλους να τρέπονται σε φυγή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πήρε το μικρόφωνο και να καθησυχάσει τους φίλους της ομάδας του, προκειμένου να επιστρέψουν στις θέσεις τους και να ξεκινήσει το ματς.

Η Λιόν επικράτησε 2-1, αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης