Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι μίλησε στην «Corriere dello Sport» και αναφέρθηκε στην προπονητική του καριέρα, ενώ θυμήθηκε την θητεία του στον Παναθηναϊκό.

«Μου λείπει η δουλειά του προπονητή. Αν είχα μία ελκυστική πρόταση, θα την δεχόμουν. Πάντως σε 24 χρόνια καριέρας από την Κιέβο και την Πάρμα, ως τον Παναθηναϊκό, νομίζω ότι έδειξα ποιος είναι και τι αξίζω», ανέφερε και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εγώ πάντα λέω αυτό που πιστεύω. Σιχαίνομαι τους υποκριτές στο ποδόσφαιρο. Ειδικά όσους προσπαθούν με δυσφήμηση να βλάψουν όσους εργάζονται. Στον Παναθηναϊκό άλλαζαν τους προπονητές σαν τα χαρτομάντιλα. Την πρώτη χρονιά τερματίσαμε δεύτεροι και μπήκαμε στο Champions League. Ξέρετε ότι εγώ ήμουν στο βάπτισμα πυρός του Μέσι; Ακόμα θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό. Είδα τους Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα, Ετό να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και είπα στον εαυτό μου: “Είναι μία ομάδα με παίκτες που έχουν λίγο χαρακτήρα”. Ωστόσο, έπαιξαν απίθανο ποδόσφαιρο. Δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα, ούτε καν εμείς που δουλεύαμε 24 ώρες το 24ωρο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης