Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης απέσυρε την υποψηφιότητά του από τις επερχόμενες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη προέδρου στην ΕΠΟ, με αποτέλεσμα μοναδικός υποψήφιος, τουλάχιστον προς το παρόν, να παραμείνει ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας επιβεβαίωσε τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Arena FM.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτοί θέλουν την ΕΠΟ μόνο για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ήθελα οι Ενώσεις να είναι ενωμένες, να υπάρχει συναίνεση και να δούνε το ερασιτεχνικό. Εγώ, ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Δεν κατεβαίνω για την ΕΠΟ. Έχω μάθει να περπατάω με ψηλά το κεφάλι. Ήμουν πάντα και είμαι αυτόνομος», είπε.

Ταυτόχρονα, άφησε υπονοούμενα λέγοντας ότι «αηδίασα με αυτά που είδα», ενώ έκανε λόγο για ανάμειξη του Δημήτρη Μελισσανίδη. «Τις εκλογές θα τις έπαιρνα τον Οκτώβριο. Ο Μελισσανίδης έβαλε τον Μητρόπουλο να κάνει ασφαλιστικά μέτρα ώστε μη χάσει τις εκλογές. Γιατί δεν έγιναν τότε οι εκλογές; Γιατί τους φόρτωσαν όλους αυτούς που παίρνουν μισθούς ως προσωρινή επιτροπή στην ΕΠΟ, τη στιγμή που οι Ενώσεις δεν παίρνουν φράγκο;» αναρωτήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης