Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Μάρκο Πιάτσα στο φιλικό με την Εσθονία στο Ταλίν. Ο Κροάτης υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει αρκετούς μήνες εκτός δράσης, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός της Γιουβέντους είχε επιστρέψει τον Ιανουάριο από σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε έξω για τρεις μήνες και τώρα έπαθε νέα ζημιά που πιθανότατα οφείλεται στον κακό αγωνιστικό χώρο.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον συμπαίκτη του, Ιβάν Πέρισιτς, ο οποίος δεν δίστασε να τα βάλει απευθείας με τον θρύλο του κροατικού ποδοσφαίρου και νυν πρόεδρο της ομοσπονδίας της χώρας, Νταβόρ Σούκερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν αξίζει να παίζουμε αγώνες σε τέτοιο γήπεδο και δεν υπάρχει κανένας λόγος να διοργανώνονται τέτοιου είδους φιλικά. Θα συμβούλευα τον κύριο Σούκερ να διαλέγει καλύτερους αντιπάλους με εγκαταστάσεις ανώτερης ποιότητας, γιατί σε τέτοιο τρομακτικό αγωνιστικό χώρο ίσως χάσουμε κι άλλους παίκτες. Ήταν ακόμα μεγαλύτερη ήττα, να χάσουμε τον Πιάτσα σ΄ένα φιλικό», είπε ο άσος της Ιντερ. Η Κροατία ηττήθηκε 3-0 στο Ταλίν από μια ανίσχυρη εθνική ομάδα, γεγονός που ενισχύει την επιχειρηματολογία του Πέρισιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης