Την πιο δύσκολη περίοδο της καριέρας του βιώνει ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ο 31χρονος επιθετικός έχει παραγκωνιστεί από την Εθνική Αγγλίας, αλλά και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κι έτσι αποφάσισε να… πνίξει τον πόνο του στο αλκοόλ.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της βρετανικής «Sun», μετά τη νίκη της Αγγλίας επί της Σκωτίας (3-0) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, ο Ρούνεϊ κυκλοφορούσε μεθυσμένος στο ξενοδοχείο «Grove» του Γουότφορντ, στο οποίο είχαν καταλύσει τα «λιοντάρια». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο άσος των «κόκκινων διαβόλων» ήταν σε… κακά χάλια, δεν μπορούσε να κρύψει ότι είχε πιει πολύ και όλα έγιναν ενώπιον μελών της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αγγλίας.

«Μπορεί, μάλιστα, να τα έπινε παρέα με κάποιους από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Έπινε μπίρες και κρασί και δεν τον ενδιέφερε που τον έβλεπαν. Φορούσε, μάλιστα, κανονικά τη φόρμα της εθνικής ομάδας. Στην αρχή, νομίσαμε πως είναι σωσίας του, από κοντά φαίνεται μεγαλύτερος. Ήταν κατακόκκινος από το μεθύσι. Γινόταν και μια γαμήλια δεξίωση και όταν τον είδαν οι καλεσμένοι, του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Μίλησε και με τη νύφη και συνέχισε να πίνει. Ήταν αργά το βράδυ» ανέφερε στη «SUN» αυτόπτης μάρτυρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κατερίνα ΝΙνιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης