Ο Ντάνιελ Σούμπασιτς δεν είχε πάρα πολλά να κάνει στα δύο παιχνίδια της Κροατίας με την Ελλάδα, όμως σε μερικές επικίνδυνες καταστάσεις όπου χρειάστηκε να επέμβει αποδείχθηκε καθοριστικός.

«Δείξαμε αρκετή ενότητα, όταν αυτή μας χρειάστηκε περισσότερο. Δείξαμε επίσης ισχυρό χαρακτήρα, αλλά τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, ώστε να μπορέσουμε στη Ρωσία να κάνουμε κάτι μεγάλο. Θα θέλαμε κάθε φορά η ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα να είναι όπως αυτή με την Ελλάδα στο Μάξιμιρ. Οι φίλαθλοι ήταν πάντα με την εθνική ομάδα και ελπίζω ότι αυτή η ατμόσφαιρα θα επιστρέψει» τόνισε ο 33χρονος Κροάτης τερματοφύλακας της Μονακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σίμε Βρσάλικο μίλησε για όσα συνέβησαν στο γήπεδο αλλά και στα αποδυτήρια. «Μιλήσαμε, καθίσαμε, γιορτάσαμε λίγο και τώρα συνεχίζουμε. Παίξαμε όσο χρειάζονταν, το πιο σημαντικό πράγμα ήταν να πάμε στο Μουντιάλ. Κάναμε μια υπέροχη δουλειά που αξίζει μόνο τα συγχαρητήρια» είπε ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Πρέπει να συγχαρώ τους συμπαίκτες, παίξαμε ένα πραγματικά ανδρικό παιχνίδι, δεν ήταν ευχάριστο να το βλέπεις, δεν ήταν ωραίο να παρακολουθείς και οι οπαδοί μας σίγουρα δεν είναι ευτυχείς, αλλά ήταν μία πραγματική μάχη στο γήπεδο και είναι πολύ σημαντικό που οι Έλληνες δεν δημιούργησαν μια σοβαρή ευκαιρία» δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Ντομαγκόι Βίντα. «Έχουμε πετύχει τον στόχο, πηγαίνουμε στη Ρωσία και αυτό είναι μια νίκη για όλους όσοι πίστευαν σε εμάς» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης