Ανοίγει απόψε (19.30 OTE Sport 3) η αυλαία των επαναληπτικών της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα.

Οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας επικρατήσει με το ευρύ 5-0 στο Καραϊσκάκη, έχουν μετατρέψει σε τυπική διαδικασία τον αγώνα ρεβάνς με τους Αρκάδες. Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που ο Μάρκο Σίλβα θα χρησιμοποιήσει το παιχνίδι για να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα στην αποστολή των Πειραιωτών για το ματς με τον Αστέρα έχουν συμπεριληφθεί εννέα παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου, οι Χουτεσιώτης, Λάτσι, Μανθάτης, Νικολάου, Πλέγας, Ρέτσος, Σάλιακας, Τσιμίκας και Βούρος.

Από αυτούς οι περισσότεροι θα παίξουν βασικοί, κάτι που αναμένεται να συμβεί και με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος δεν έχει παίξει σε επίσημο ματς από τις 23 Αυγούστου απέναντι στον Πανιώνιο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφθασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Τρίπολη χωρίς να ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα, παρά τους φόβους που υπήρχαν, λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό γιατι τα μπλόκα άνοιξαν ώστε να περάσει το πούλμαν με τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και το υπόλοιπο προσωπικό των Πειραιωτών που ταξίδευε για την Αρκαδία.

Στην αντίπερα όχθη ο Αστέρας ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο του συλλόγου, μετά την απομάκρυνση του Βεργέτη από την τεχνική ηγεσία, έχει επιλέξει στην αποστολή τους: Θεοδωρόπουλο, Καπετάνο, Σανκαρέ, Αλόκο, Κιτοκό, Γιαννούλη, Τριανταφυλλόπουλο, Τσοκάνη, Δημούτσο, Ντουντού, Ιγκλέσιας, Χαμντανί, Νίκο, Μάσα, Ιγκόρ Σίλβα, Μούκαμ, Ιωαννίδη και Γιάννου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης