Το φιλικό στο AEL FC Arena ανάμεσα στη Λάρισα και τον Ατρόμητο σημαδεύτηκε από αντεγκλήσεις και συμπλοκές ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Τα αίματα άναψαν πέντε λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα, όταν ο Λημνιός του Ατρόμητου έφυγε στην αντεπίθεση και δέχθηκε δυνατό μαρκάρισμα από τον Μασούρα. Ο αμυντικός των βυσσινί ισχυρίστηκε πως δέχτηκε χτύπημα του αντιπάλου του στο πρόσωπο και στη συνέχεια οι παίκτες των δύο ομάδων έγιναν ένα… κουβάρι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένταση σημειώθηκε και εκτός αγωνιστικού χώρου μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Τραϊανού Δέλλα, όμως στη συνέχεια οι τόνοι έπεσαν και οι παίκτες των δύο ομάδων έληξαν το περιστατικό.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σουτ του Βαρέλα στο 15’ και ισοφάρισε με πέναλτι ο Παπαδόπουλος στο 70’.

Λάρισα:
Ντεγκρά, Ναβάρο, Κοντόρ, Φάρκας, Γκόλιας, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Φατιόν, Ντέλετιτς, Βαρέλα, Γιαννιτσάνης. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μονιάκης, Χοτζάλι, Ουρτάδο, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης, Καρατάσιος.

Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο:
Γκορμπούνοφ, Μπίτολο, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ούμπιδες, Λε Ταλέκ, Ζησόπουλος, Ντιγκινί, Κεϊτά, Στόιτσεφ, Γκουγκούδης.

Ατρόμητος στο δεύτερο ημίχρονο:
Παπαδόπουλος, Κοντοές, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Γροντής, Παπαδόπουλος Δ., Βασιλείου, Μπάγκα, Μπαστακός, Λημνιός, Λαζαρίδης (Κ20).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης