Ο Δημήτρης Τσατσόπουλος είναι ο 7ος παίκτης από τις ακαδημίες του Ατρόμητου ο οποίος «προβιβάζεται» στην επαγγελματική ομάδα.

Η ΠΑΕ του Περιστερίου ανακοίνωσε ότι ο 20χρονος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών, όντας μέχρι τώρα βασικό στέλεχος της ομάδας νέων του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ρόστερ της ομάδας ήδη έχουν «προωθηθεί» και οι Χρήστος Θεοδωράκης, Αλέξανδρος Κατράνης, Σπύρος Νάτσος, Θωμάς Βασιλείου, Δημήτρης Λημνιός, άπαντες προερχόμενοι από τις ακαδημίες, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Μιχάλη Μπαστακό, ο οποίος δόθηκε δανεικός στον Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που «εκπαιδεύτηκε» και αναδείχθηκε στα Τμήματα Υποδομής, ανήκει από σήμερα στο έμψυχο δυναμικό της επαγγελματικής ομάδας. Είναι ο Δημήτρης Τσατσόπουλος ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ποδοσφαιριστής έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Ένας από τους στόχους που είχα, όταν ήρθα στον Ατρόμητο, πραγματοποιήθηκε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Έγινε ένα βήμα και το επόμενο είναι να δουλέψω σκληρά και να δώσω τα πάντα για να καθιερωθώ στην επαγγελματική ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους ανθρώπους του Ατρόμητου που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τον προπονητή μου κύριο Κορακάκη για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να τους δικαιώσω».

Ο Τσατσόπουλος (γεννήθηκε 12 Απριλίου 1996 ) ήρθε στον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2013 από το Λουτράκι και εντάχθηκε αμέσως στην ομάδα Κ2Ο της οποίας αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Το μέλλον είναι πλέον στα πόδια του! Του το ευχόμαστε!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης