Με την συμμετοχή στο κανονικό πρόγραμμα των Χουάντερσον και Μοντέιρο, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των «κυανολεύκων» για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο.

Η συμμετοχή των δυο παικτών ικανοποίησε τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος όμως δεν θα έχει στο παιχνίδι αυτό τον Μπαρτολίνι που επέστρεψε στο ατομικό πρόγραμμα, το οποίο ακολούθησε εκ νέου και ο Λάζαρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας και επιθετική τακτική, ενώ δεν είχε έντονο ρυθμό, καθώς πλησιάζουμε στο παιχνίδι της Κυριακής.

Στο μεταξύ, ο βοηθός του τεχνικού του Ηρακλή κ. Καραμπετάκης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και είπε: «Δεν πρέπει να στεκόμαστε σε μία εμφάνιση ή ένα αποτέλεσμα, όποιο κι αν είναι αυτό, θετικό ή αρνητικό. Επιβάλλεται να συνεχίζεις, να προχωράς και φυσικά να βελτιώνεις τα λάθη και τις αδυναμίες σου. Το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι πολύ δύσκολο και σημαντικό για μας και θα πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο για να φτάσουμε στη νίκη. Στις προπονήσεις διακρίνω μεγάλη διάθεση και θέληση απ’ όλα τα παιδιά και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης