Ο Ηρακλής αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Κόνιασπορ στο πέμπτο και τελευταίο φιλικό του στην Ολλανδία. Στο 11′ η τουρκική ομάδα προηγήθηκε με τον Μιλόσεβιτς και στο 13′ ο Ηρακλής ισοφάρισε με τον Μοντέιρο.

Να σημειωθεί ότι όπως προέκυψε το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε ως τις 30/6, όπως έπρεπε να γίνει, με αποτέλεσμα αν μείνει, να θεωρείται μεταγραφή! Έτσι ο Ηρακλής χάνει το δικαίωμα να πάρει έναν ακόμα παίκτη άνω των 23 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Είναι τόσα πολλά τα θέματα. Νομίζω ότι είναι ένα ακόμα θέμα, που είναι πολύ σοβαρό γιατί αν ισχύει αυτό που μου λέτε, να μην έχουμε δηλαδή δικαίωμα και της μίας μεταγραφής που δικαιούμαστε, δεν ξέρω τι άλλο να πω. Το ένα πρόβλημα έρχεται μετά το άλλο και εγώ πρέπει να κάνω υπομονή, να δουλεύω παρά τα θέματα που προκύπτουν, γιατί δεν μπορώ να κάνω τιποτα άλλο», δήλωσε ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Α):
Χουάντερσον, Κυριακίδης, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος, Λεοζίνιο, Αμαραντίδης, Μοντέιρο, Πασάς.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Β):
Γιαννίκογλου, Μπαρτολίνι (60’ Ρούσος), Ζιαμπάρης (89’ Τσότρας), Σαραμαντάς, Κυριακίδης, Στάμου, Αγγελόπουλος, Μοντέιρο, Αμαραντίδης (60’ Δούμτσιος), Λεοζίνιο, Πασάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης