Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση του αντικαταστάτη του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της ΑΕΛ. Το όνομα του νέου προπονητή ίσως ανακοινωθεί ακόμα και σήμερα, μετά τη σύσκεψη που διεξάγεται αυτήν την ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ.

Στην ημερήσια διάταξη βρίσκεται η οργάνωση των τμημάτων υποδομής και «άλλα θέματα», στα οποία εξυπακούεται πως περιλαμβάνεται και αυτό του νέου τεχνικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αλέξης Κούγιας έχει προχωρημένες επαφές γι΄αυτό και δεσμεύτηκε ότι η ομάδα θα έχει προπονητή την Κυριακή στο ματς με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο.

Η μόνη περίπτωση είναι να «στραβώσει» κάτι την τελευταία στιγμή, αλλά με τα έως τώρα δεδομένα οι πιθανότητες γέρνουν προς την ευνοϊκή κατάληξη. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ακόμα και αργά το βράδυ, δεν αποκλείεται η ΑΕΛ να έχει καινούριο προπονητή!

Στο μεταξύ, η σημερινή προπόνηση διεξήχθη υπό τις οδηγίες των Κώστα Μαντζιώκα και Βαγγέλη Τσότσα, με απόντες τον τραυματία Ντοντό και τον Αναστασόπουλο, που ταλαιπωρείται από οξεία οσφυαλγία. Ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Γιοβάνοβιτς, Αβραάμ, ενώ ατομικά γυμνάστηκε ο Αντονι Φατιόν που τραυματίστηκε (αιμάτωμα στην κνήμη) στο ματς με τον Πανιώνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα Δένδρα βρέθηκε και ο Άγγελος Αναστασιάδης μαζί με τους συνεργάτες του Λεωνίδα Δημητρακόπουλο και Απόστολο Τερζή, καθώς ο ο Θωμάς Κυπαρίσσης, οι οποίοι πριν από την έναρξη της προπόνησης αποχαιρέτησαν τους παίκτες και το προσωπικό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης