Το ενδιαφέρον της Λιμπερτάδ για την απόκτηση του Όσκαρ Καρντόσο επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου της Ασουνσιόν, Ρούμπεν Ντι Τόρε, τονίζοντας ότι και ο ίδιος ο παίκτης είναι θετικός στην προοπτική του επαναπατρισμού του.

«Ο Καρντόσο έδειξε ενδιαφέρον να έρθει. Ελπίζω να μπορέσουμε να τον αποκτήσουμε, πράγμα που θα είναι καλό, όχι μόνο για τη Λιμπερτάδ, αλλά και για όλο το πρωτάθλημα της Παραγουάης. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον πάρουμε, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας από την Παραγουάη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ενδιαφέρον της Λιμπερτάδ παραδέχθηκε και ο Καρίμ Σαλομόν, συνεργάτης του ατζέντη του Καρντόσο, Πέδρο Αλδάβε, τονίζοντας: «Ξέρω ότι μίλησαν με τον Καρντόσο, αλλά δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Έχει συμβόλαιο στην Ελλάδα και είναι πολύ υψηλό. Δεν ξέρω εάν η Λιμπερτάδ ή άλλη ομάδα μπορούν να ανταγωνιστούν το ύψος του συμβολαίου».

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Καρντόσο αμείβεται με περίπου 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο από τον Ολυμπιακό, ποσό που πολύ δύσκολα θα μπορέσει να του προσφέρει η Λιμπερτάδ, η οποία συν τοις άλλοις θα πρέπει να αποζημιώσει και τους «ερυθρόλευκους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης