Το ευρωπαϊκό του κοστούμι του θα φορέσει εκ νέου απόψε (22.05, OTE SPORT 2) ο Ολυμπιακός, ο οποίος ευελπιστεί ότι δεν θα το βάλει για τελευταία φορά στη φετινή σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι θα τεθούν αντιμέτωποι με την Άντερλεχτ, στον μεταξύ τους επαναληπτικό για τη φάση των «32» του Europa League και καλούνται στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου κυριολεκτικά δεν θα πέφτει καρφίτσα, να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 που διαμορφώθηκε στο «Κονστάντ Βαντεν Στοκ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα στην αναμέτρηση των Βρυξελλών απέδειξε ότι είναι αρκετά ποιοτικότερη από την αντίπαλό της ωστόσο ένα λάθος του Ρομπέρτο και η αστοχία στην επίθεση είχαν ως αποτέλεσμα οι πρωταθλητές Ελλάδας να φύγουν με άδεια τα χέρια από το Βέλγιο.

Πάντως οι Πειραιώτες απόψε έχουν τη μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν την ανατροπή, παίρνοντας ώθηση και από τους φιλάθλους τους που θα κατακλύσουν το φαληρικό γήπεδο.

Βέβαια για να έρθει σε ερυθρόλευκα χέρια το πολυπόθητο εισιτήριο για τους 16 της διοργάνωασης σίγουρα θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση από τους παίκτες του Μάρκο Σίλβα, καθώς οι «μοβ» διαθέτουν κάποιους παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη… ζημιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην αποψινή ρεβάνς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον πολύ χρήσιμο Πάρντο, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Εντούτοις όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του είναι διαθέσιμοι, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει συμπεριλάβει στην αποστολή και τους Σιόβα και Ερνάνι οι οποίοι κατόρθωσαν να γυμναστούν την Τετάρτη με την ομάδα.

Οι 21 ποδοσφαιριστές από τους οποίους ο Σίλβα θα επιλέξει τους 18 είναι οι: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Διαιτητής του κρίσιμου αγώνα των Πειραιωτών θα είναι ο Άρνολντ Χάντερ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης