Με στόχο να παλέψει μέχρις εσχάτων για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League θα παραταχθεί στις 20.00 (Cosmote Sport 2) ο Ολυμπιακός στη Vodafone Arena της Κωνσταντινούπολης.

Η Μπεσίκτας έχει το προβάδισμα μετά την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε στο Καραϊσκάκη, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των 16, ωστόσο άπαντες στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν την υπέρβαση και να γράψουν ιστορία, παίρνοντας το «εισιτήριο» για τους «8» της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Πειραιώτες εκτιμούν πως οι Τούρκοι αυτήν τη στιγμή έχουν την πίεση, αφού γνωρίζουν πως είναι το φαβορί μετά το σκορ του πρώτου ματς, και ως εκ τούτου θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, προκειμένου να φύγουν από την Τουρκία με την πρόκριση.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι ο Βασίλης Βούζας προσανατολίζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με την ίδια σύνθεση με τον πρώτο αγώνα στο φαληρικό γήπεδο.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Λεάλι, ο οποίος μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- θα έχει τους Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ρέτσο και Σισοκό. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ρομαό με τον Καμπιάσο, με τους Ελιουνούσι και Μανθάτη στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης, με τον Ανσαριφάρντ να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά της, η Μπεσίκτας αναμένεται να ξεκινήσει με τους Φάμπρι, Γκιονούλ, Μίτροβιτς, Τόσιτς, Αντριάνο, Οζακούπ, Χάτσινσον, Μπάμπελ, Κουαρέσμα, Ταλίσκα και Αμπουμπακάρ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης