Με σκορ 2-0 επικράτησε ο Ολυμπιακός του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 25η αγωνιστική της Super League. Το σκορ για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα άνοιξε στο 12’ ο Ντουρμάζ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 44’ ο Ιντέγε.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και έδειξε πως θα ψάξει το γρήγορο γκολ. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα δεν άργησε να ανοίξει το σκορ, καθώς στο 12′ ο Τζίμι Ντουρμάζ με εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Περνεί και σημείωσε το έβδομο φετινό του γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ διατήρησαν τον έλεγχο και δημιούργησαν ευκαιρίες με τον Φουστέρ στο 19′ και τον Ντουρμάζ στο 23′. Στο 31’ ο Ρομπέρτο απέκρουσε την εκτέλεση φάουλ του Ρομάνο, ενώ στο 37’ ο Μποτία έκανε φάουλ στον Βέλλιο και πήρε κίτρινη κάρτα.

Το 2-0 ήρθε πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Ο Φορτούνης γύρισε τη σέντρα προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή και ο Ιντέγε με κεφαλιά σημείωσε το τελικό σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, ενώ ο Ηρακλής απείλησε στο 74’ με τον Μοντέιρο, που σούταρε άουτ από καλή θέση. Στο 87’ ο Ντα Κόστα αστόχησε με κεφαλιά από καλή θέση και δύο λεπτά μετά ο Ρομπέρτο κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Ηρακλής – Ολυμπιακός 0-2 (Novasports 1)

Γκολ: 12′ Ντουρμάζ, 44′ Ιντέγε

Κίτρινες κάρτες: Ζιαμπάρης – Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Ρομπέρτο

Κόκκινες κάρτες:


Ηρακλής:
Περνίς, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Ζιαμπάρης, Στάμου (78′ Καραγκούνης), Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Πασάς (62′ Περόνε), Μοντέιρο, Ρομάνο (80′ Λεοζίνιο), Βέλλιος.

Ολυμπιακός:
Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μαζουακού, Μποτία, Ντα Κόστα, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ (59′ Κασάμι), Φορτούνης, Φουστέρ (71′ Ερνάνι), Ντουρμάζ (77′ Πάρντο), Ιντέγε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης