Μετά τον Ολυμπιακό στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ βρήκε δουλειά ο Χουάνχο Λορένθο στη θέση του υπεύθυνου σκάουτινγκ. Η πρωταθλήτρια Κύπρου είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ισπανού, ο οποίος είχε δουλέψει, στο ίδιο πόστο, για τέσσερα χρόνια στον Πειραιά.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ με δηλώσεις του στην ισπανική ιστοσελίδα «ideal.es» μίλησε για τη μετακίνησή του από τον Ολυμπιακό Πειραιώς στην Κύπρο: «Ήταν εύκολη για μένα η προσαρμογή, αφού δούλεψα στην Ελλάδα για τέσσερα χρόνια. Οι δύο χώρες μοιάζουν πάρα πολύ, οπότε πρακτικά δεν υπήρχε κάποια αλλαγή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις ομοιότητες του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ τόνισε: «Υπάρχουν τρόποι για να κατανοήσεις τις καθημερινές απαιτήσεις δύο ομάδων με τους ίδιους στόχους. Το επίπεδο των προσδοκιών και των απαιτήσεων είναι ψηλό. Είναι ομάδες που θέλουν να κερδίζουν. Ο Ολυμπιακός θα πάρει σίγουρα φέτος το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και θα κερδίσει 19 από τα τελευταία 21, ενώ στην περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ το κερδίσει και εφέτος θα είναι το πέμπτο συνεχόμενο. Το κυπριακό πρωτάθλημα είναι σαφώς πιο ανταγωνιστικό, με τις ομάδες να θέλουν να τερματίσουν ψηλά για να αγωνιστούν στην Ευρώπη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης