Ο Ιντέγε Μπράουν τόνισε ότι ο στόχος του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ είναι η νίκη που θα δώσει χαρά στον κόσμο των «ερυθρόλευκων». «Εμείς πρέπει να νικήσουμε, εκείνοι πρέπει να βάλουν πολλά γκολ. Εμείς πρέπει να βάλουμε γκολ έτσι ώστε να χρειάζεται η Άρσεναλ ακόμη περισσότερα», είπε ο φορ του Ολυμπιακού και ρωτήθηκε για τις απουσίες Σάντσες και Καθόρλα:

«Σε καμία περίπτωση δεν είναι αδύναμη. Παραμένει μεγάλη ομάδα παρά τους τραυματισμούς. Εμείς ξέρουμε ότι ήρθαν για την πρόκριση, όμως κι εμείς θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Πιστεύω ότι θα κάνουμε το καλύτερο για να νικήσουμε και να προκριθούμε. Πολλοί φίλοι μου από την Αγγλία μου τηλεφώνησαν για να μου δώσουν ευχές για πρόκριση. Είμαι αισιόδοξος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν η Άρσεναλ υποτίμησε τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς και αν ο ίδιος θέλει να αποδείξει κάτι στην Αγγλία για να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, σημείωσε: «Στον όμιλο αρχικά ο Ολυμπιακός ίσως να υποτιμήθηκε. Εμείς δουλεύουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε. Δεν έχω να αποδείξω κάτι, αν είμαι καλός ή κακός παίκτης. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Είμαι ευχαριστημένος και σκέφτομαι μόνο την πρόκριση. Εδώ υπάρχει μεγάλη διάθεση για την πρόκριση, αυτό συζητούσα και με τον προπονητή μου, στο δρόμο όλοι μας λένε ότι πρέπει να νικήσουμε και να προκριθούμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης