Το απόλυτο σε νίκες ως το τέλος της σεζόν θα επιδιώξουν στον Ολυμπιακό, ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η κατάληξη ως προς την υπόθεση του τίτλου και αυτό ακριβώς τόνισε στις δηλώσεις του στην NOVA, ο Δημήτρης Νικολάου. Ο νεαρός αμυντικός των «ερυθρολεύκων» είπε μεταξύ άλλων:

«Κάθε Κυριακή θα δίνουμε τον καλύτερό εαυτό μας, θα παίζουμε για τη νίκη και από εκεί και πέρα ο θεός το ξέρει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την απραξία των τριών εβδομάδων, σχολίασε: «Σίγουρα είναι ένας προβληματισμός που υπάρχει, αλλά έχουμε συνηθίσει και πιστεύω πως όλα πάνε καλά. Προπόνηση με προπόνηση δουλεύουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο. Θέλουμε να πάμε έτοιμοι στον αγώνα του Σαββάτου».

Και πρόσθεσε: «Μας έχει προβληματίσει, αφού κάθε Κυριακή θέλουμε να παίζουμε αγώνα. Τώρα δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Το θέμα είναι πως ξαναρχίζει το πρωτάθλημα, έχουμε ακόμη πέντε παιχνίδια, πρέπει να κάνουμε το απόλυτο, δεν μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Εμείς κοιτάζουμε το δικό μας παιχνίδι και τον στόχο μας».

Αναφερόμενος στο ματς με τον Λεβαδειακό, είπε: «Μας είχε δυσκολέψει στο Καραϊσκάκη. Η Λιβαδειά είναι μια έδρα που κόβει βαθμούς, αλλά ως Ολυμπιακός έχουμε την υποχρέωση να πάμε και να πάρουμε το τρίποντο. Γιατί είναι ένα ματς που χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μίλησε ακόμη για την συμμετοχή πολλών παικτών της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Εθνική Ελπίδων: «Δεν είναι μόνο η Ελπίδων. Αν δούμε τα χαμηλότερα κλιμάκια υπάρχουν κι εκεί πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη Ακαδημία στην Ελλάδα και αποδεικνύει κάθε χρόνο πως έχει παίκτες άξιους να πλαισιώνουν και την Εθνική ομάδα, αλλά και τον Ολυμπιακό μελλοντικά».

Και για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να στηριχθεί σε παίκτες από τα τμήματα υποδομής: «Σίγουρα. Ακόμη και για τους δανεικούς δεν είναι κάτι τελεσίδικο. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται όλους τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι η ομάδα πρέπει να έχει ελληνική βάση. Γι’ αυτό υπάρχει η Ακαδημία και η προώθηση ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης