Ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ θα διευθύνει τον αγώνα ανάμεσα στην Άντερλεχτ και τον Ολυμπιακό για τους «32» του Europa League που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (20:00) στο Βέλγιο.

Ο 38χρονος Κροάτης ρέφερι, έχει διευθύνει πολλές ευρωπαϊκά ματς ελληνικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένου και της εθνικής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 28 Ιουλίου 2009 «σφύριξε» τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Σπάρτα στην Πράγα (3-1 υπέρ των Τσέχων) για τον γ` προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ στις 3 Δεκεμβρίου της ίδιας χρονιάς, ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Γαλατασαράι (1-0 υπέρ των Τούρκων) στην Κωνσταντινούπολη για τη φάση των ομίλων του Εuropa League.

Ο Μπέμπεκ ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης του Άρη με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους ομίλους του Europa League (Δεκέμβριος 2010) με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επικρατεί 1-0, ενώ στις 27 Αυγούστου «σφύριξε» τον αγώνα Φενέρμπαχτσε-Ατρόμητος (3-0) για τα πλέι οφ του Europa League.

Στον δρόμο της εθνικής ομάδας βρέθηκε στις 11 Οκτωβρίου στη νίκη επί της Ουγγαρίας με 4-3 (προκριματικά Euro 2016) αλλά και στις 7 Σεπτεμβρίου 2012 στη νίκη 2-1 επί της Λετονίας εκτός έδρας για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης