Την τρίτη του νίκη στους ομίλους του Champions League θέλει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπτ, (21.45 ΕΡΤ1). 

Με νίκη ο Ολυμπιακός θα φτάσει στους 9 βαθμούς και εάν η Μπάγερν νικήσει την Άρσεναλ τότε – εφόσον όλα κυλήσουν φυσιολογικά την προτελευταία αγωνιστική – οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχτούν τους Άγγλους αρχές Δεκέμβρη και θα τους αποκλείσουν ακόμη και με ήττα στο γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει ως βασικό τον Ερνάνι, ο οποίος δείχνει το τελευταίο διάστημα να είναι σε φόρμα και να έχει πετύχει κρίσιμα γκολ για τον Ολυμπιακό.

Ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ μπροστά του– από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας και Μαζουακού. Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν ο Μιλιβόγεβιτς και ο Κασάμι, με τον Σεμπά και τον Ερνάνι στα πλάγια.

Ο Φορτούνης θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ιντέγε. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Φινμπόγκασον, Πάρντο, Πουλίδο και Σαλίνο. Εκτός είναι οι Μανιάτης, Μπουχαλάκης και Ντομίνγκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ντιναμό θα παίξει με αντεπιθέσεις για να πάρει το ματς και να έχει ελπίδες για την τρίτη θέση. Οι Γέτζινα, Μάτσελ, Πίβαριτς, Γκονζάλο, Ταραβέλ, Άντολιτς, Μασάντο, Ρογκ, Φερνάντες, Πιάτσα και Χότζιτς είναι η πιθανή ενδεκάδα για τον Ζόραν Μάμιτς. Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Εντουάρντο, Σιγκάλι, Μούσα, Σόβσιτς, Τσεκίτσι, Τσόριτς, Ενρίκες και Μπένκοβιτς. Εκτός είναι οι Ίβο Πίντο, Σίλντενφελντ, Αντέμι, Πάβιτσιτς και Σουντάνι.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ισπανός Ματέους Λαόθ.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης:

5ος ΟΜΙΛΟΣ
Μπαρτσελόνα – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
Ρόμα – Λεβερκούζεν

6ος ΟΜΙΛΟΣ
Μπάγερν – Άρσεναλ
Ολυμπιακός – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

7ος ΟΜΙΛΟΣ
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Πόρτο
Τσέλσι – Ντιναμό Κιέβου

8ος ΟΜΙΛΟΣ
Λιόν – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης
Γάνδη – Βαλένθια

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης