Ο Γιάννης Μανιάτης μπορεί το τελευταίο διάστημα να προπονείται μόνος του στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο αγωνιστικός παραγκωνισμός του δεν φάνηκε στα παιχνίδια του με την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, καθώς ο έμπειρος άσος είχε πολύ καλή απόδοση.

Μάλιστα, τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν προς το καλύτερο για τον Έλληνα μέσο, καθώς ο Πάουλο Μπέντο φαίνεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων των «ερυθρόλευκων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πορτογάλος προπονητής συζήτησε το συγκεκριμένο θέμα με τον Μίκαελ Σκίμπε στην πρόσφατη συνάντηση του ομοσπονδιακού τεχνικού με τους τεχνικούς της Super League.

Ο Γερμανός τεχνικός έδειξε το πόσο θέλει να δει τον έμπειρο μεσοαμυντικό να μπαίνει και πάλι σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ την ίδια ώρα τού δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη στην Εθνική. Ο Μπέντο βλέπει με καλό μάτι αυτό το ενδεχόμενο και κάνει σκέψεις για χρησιμοποίησή του στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς υπάρχει ουσιαστικά μόνο ο Φιγκέιρας εκεί στην παρούσα φάση, αφού ο Ομάρ θα επιστρέψει προσεχώς σε κανονικούς ρυθμούς ύστερα από τον τραυματισμό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διεθνής παίκτης φαίνεται ότι μπήκε στο περιθώριο ύστερα από ένα επεισόδιο που φέρεται να είχε με τον Φρανσουά Μοδεστό μετά το φιλικό με την Μπεσίκτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης