Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League και ανέβηκε στην πρώτη θέση με 29 βαθμούς, ξεπερνώντας την ΑΕΚ που έχει ματς λιγότερο. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 6’ με τον Φορτούνη, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 27’ με αυτογκόλ του Ένχελς. Ο Φορτούνης στο 62’, ο Ανσαριφάρντ στο 66’ και ο Τζούρτζεβιτς στις καθυστερήσεις διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Πειραιώτες αιφνιδίασαν τον Παναιτωλικό, καθώς προηγήθηκαν νωρίς και άλλαξαν τα δεδομένα του αγώνα. Μόλις στο 6’ ο Ταχτσίδης συνδυάστηκε με τον Μάριν και τον Φορτούνη, με τον τελευταίο να πλασάρει σωστά και να σημειώνει το 1-0. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έδωσε μέτρα στους Αγρινιώτες και ο Προτό στο 20’ απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Μοράρ.

Τελικά το 1-1 ήρθε στο 27’. Ο Ρόσα σέντραρε από τα αριστερά, ο Ένχελς έβαλε το κεφάλι δίνοντας ύψος στην μπάλα που πέρασε πάνω από τον Προτό και κατέληξεστα δίχτυα. Η εξέλιξη του αγώνα έφερε τον Ολυμπιακό και πάλι στην επίθεση, με τον Μάριν να σπαταλά ευκαιρία στο 39ο λεπτό.

Στο 57΄ ο Κούτρης δεν μπόρεσε να πλασάρει σε τετ-α-τετ τον Κυριακίδη, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Φορτούνης αξιοποίησε ιδανικά τον έξοχο συνδυασμό Οτζίτζα – Ανσαριφάρντ πλασάροντας για το 2-1. Ο Ιρανός μάλιστα, στο 66΄ από δημιουργός έγινε σκόρερ, μετά το λάθος γύρισμα του Μόρα προς τον Κυριακίδη και ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αγρινιώτες έχασαν την ευκαιρία να επιστρέψουν στο 80΄, όταν ο Προτό είπε «όχι» στον Ρόσα από το ύψος της μικρής περιοχής, ο ίδιος παίκτης πήρε το ριμπάουντ αλλά σούταρε στο δοκάρι και η μεγάλη διπλή ευκαιρία χάθηκε, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Τζούρτζεβιτς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.



Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-4 (Novasports 2)

Γκολ: 6′ Φορτούνης (Ολυμπιακός), 27′ αυτ. Ένχελς (Παναιτωλικός), 62′ Φορτούνης (Ολυμπιακός), 66′ Ανσαριφάρντ (Ολυμπιακός), 90′ Τζούρτζεβιτς (Ολυμπιακός)

Κίτρινες κάρτες:
Ρόσα, Ντίας, Τσέναμο – Σισέ, Φορτούνης, Ταχτσίδης

Κόκκινες κάρτες:


Παναιτωλικός:
Κυριακίδης, Μιχάι, Μόρας, Μαρινάκης (67′ Κλέσιο), Τσοκάνης, Ρότσα, Μάρκος Πάουλο, Ρόσα, Ντίας, Μάζουρεκ, Μοράρ (74′ Μαρκόβσκι).

Ολυμπιακός:
Προτό, Ομάρ, Κούτρης (69′ Φιγκέιρας), Σισέ, Ένγκελς, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Πάρντο (46′ Οτζίτζα-Οφόε), Μάριν, Ανσαριφάρντ (77′ Τζούρτζεβιτς).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης