Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Ηρακλή δήλωσε μετά το ματς με τον «γηραιό» ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος διαμήνυσε παράλληλα ότι η ομάδα του είναι πανέτοιμη για το ντέρμπι των «αιωνίων», που θα διεξαχθεί σε δύο εβδομάδες στην Λεωφόρο.

«Δεν θα σας κρύψω ότι η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολλά ματς σερί και παρόλο που έχουμε πετύχει πολλές νίκες που βοηθούν, το γεγονός ότι θα έχουμε μία εβδομάδα να ξεκουραστούμε είναι θετικό. Υπάρχουν παίκτες, παρόλο που κάναμε ροτέισον σε ορισμένα ματς, που έπαιξαν 90 λεπτά και θα είναι καλό να έχουν λίγο χρόνο να ξεκουραστούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα είναι θετικό για τους τραυματίες να προχωρήσει η αποκατάστασή τους. Δεν σας κρύβω ότι ενώ εμείς συνεχίζουμε με νίκες και είμαστε ικανοποιημένοι, είναι θετικό το ότι έρχεται η διακοπή», ενώ για το ματς με τον Παναθηναϊκό είπε πως «η αλήθεια είναι πώς έχω ξαναπαίξει σε ντέρμπι με την Σπόρτινγκ και είμαι πανέτοιμος για να το επαναλάβω.

Είναι πανέτοιμη η ομάδα μας για το ντέρμπι. Η προετοιμασία δεν θα ξεκινήσει ακόμα, γιατί κάθε ομάδα θέλει όλους τους ποδοσφαιριστές. Αυτή την εβδομάδα δεν θα τους έχουμε όλους μαζί μας. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει από την επόμενη εβδομάδα και αυτό θα γίνει τρεις-τέσσερις μέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι. Θα είμαστε παρόντες τότε και θα είμαστε πανέτοιμοι».

Για την φιλοσοφία του και πόσο δύσκολο είναι να την μεταφέρει στους παίκτες είπε πως «τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή και έτσι είναι στο ποδόσφαιρο. Δουλεύουμε πάρα πολύ και προετοιμαζόμαστε για όλα τα ματς. Αναγνωρίζω ότι σήμερα τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, αλλά μετά από ένα ματς UEFA Champions League δεν είναι εύκολο να συμβεί αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθειά τους και μυστικό δεν υπάρχει άλλο εκτός από την πολύ καλή δουλειά που γίνεται», ενώ για την επιλογή του να παίξουν στον άξονα Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνης τόνισε πως «σήμερα έπαιξαν τέσσερις διαφορετικοί από το προηγούμενο ματς και είχα αποφασίσει ότι δεν θα γίνει καμία άλλη αλλαγή. Όσοι έπαιξαν στον άξονα ήταν άψογοι, ιδιαίτερα ο Κασάμι που ήταν από τους καλύτερους του αγώνα και δεν βρήκα τον λόγο να τον αντικαταστήσω. Ήταν θέμα τεχνικής άποψης».

Για τον Ντα Κόστα και την εξαιρετική κατάσταση στον σημερινό αγώνα είπε πως «όταν ήρθε ο Μανουέλ, μας έδειξε το επίπεδό του, και ότι είναι χρήσιμος και θα μας βοηθούσε. Τραυματίστηκε, άργησε να επανέλθει στην κατάσταση πριν τον τραυματισμό του. Με τον Πλατανιά έδειξε ότι δεν ήταν έτοιμος. Από τότε έχουν περάσει μέρες, βρίσκει την παλιά φυσική του κατάσταση και το επίπεδό του. Είμαστε ικανοποιημένοι και σίγουροι ότι θα βελτιώνεται και θα μας βοηθήσει στο μέλλον».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης