Το ταξίδι του Ολυμπιακού στο φετινό Champions League ολοκληρώθηκε μετά την ήττα από την Άρσεναλ με 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο η ευρωπαϊκή πορεία συνεχίζεται. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα θα αγωνίζεται στο εξής στο Europa League και περιμένει την κλήρωση για τους «32» της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί την Δευτέρα (14:00).

Ο Ολυμπιακός που συμπεριλαμβάνεται στους ισχυρούς θα μάθει τον αντιπάλο του για τους αγώνες που θα γίνουν 18 και 25 Φεβρουαρίου. Η ομάδα θα είναι είτε μια από τις τέσσερις τρίτες ομάδες του Champions League με την χαμηλότερη βαθμολογία, είτε μια από τις δεύτερες των ομίλων του Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να συναντήσει από το Champions League τις Πόρτο (10β.), Μαν. Γιουνάιτεντ (8β.) και Λεβερκούζεν (6β.), αλλά πιθανές του αντίπαλοι είναι Βαλένθια (6β.), Σεβίλλη (6β.), Γαλατάσαραϊ (5β.) και Σαχτάρ (4β.).

Σίγουρα δεύτερη από το Europa League για την ώρα είναι μόνο η Σεντ Ετιέν, ενώ πιθανές αντίπαλες ομάδες είναι οι Μόλντε, Λίβερπουλ, Κράσνονταρ, Ντόρτμουντ, Βιγιαρεάλ, Ραπίντ Βιέννης, Μπράγκα, Τότεναμ, Σάλκε και Σπάρτα Πράγας. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κληρωθεί με τις Νάπολι, Λάτσιο, Βασιλεία και Μπιλμπάο που έχουν κλειδώσει την πρωτιά στους ομίλους τους στο Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης