Με το γκολ του έβαλε εκ νέου τον Ολυμπιακό στη διεκδίκηση της πρόκρισης ωστόσο εν τέλει η ΑΕΚ κατάφερε να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-1 στο ΟΑΚΑ, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο οποίος μετά την ήττα και τον αποκλεισμό της ομάδας του δήλωσε: «Τι να πούμε… Είμαστε απογοητευμένοι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, η ΑΕΚ δεν είχε απειλήσει καθόλου. Δεχτήκαμε ένα γκολ που μας έριξε ψυχολογικά και ήρθε και το δεύτερο. Μειώσαμε και κυνηγήσαμε το δεύτερο γκολ. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά κοιτάμε μπροστά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα απέναντι στην ΑΕΚ, είπε: «Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ψυχολογικό θέμα ούτε τίποτα. Πρέπει να μπαίνεις σε κάθε ματς ξεχωριστά και να κερδίζεις».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός έχασε ευκαιρία να πάρει προβάδισμα και τελικά να προκριθεί από το πρώτο ματς, απάντησε: «Αν είχαμε σκοράρει στο πρώτο ματς ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Όμως δεν μπορώ να ρίξω ευθύνη σε κανέναν. Ό,τι και να πω είναι περιττό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης