Μεγάλη απορία έχει προκαλέσει στον κόσμο του Ολυμπιακού ο παραγκωνισμός του Τσόρι Ντομίνγκες από τον Πάουλο Μπέντο, η οποία το βράδυ της Πέμπτης έφτασε στα όρια της… αγανάκτησης.

Κι αυτό γιατί στο παιχνίδι με τη Γιουνγκ Μπόις, όπου ο Ολυμπιακός ήθελε τη νίκη για να κάνει βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλό του στο Europa League, ο έμπειρος άσος έλαμψε και πάλι διά της απουσίας του. Έλειψαν οι κάθετες μπαλιές του, η αρχηγική του φυσιογνωμία, το πάθος του και η εμπειρία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αργεντινός έχει… πατήσει τα 35, ωστόσο έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι σε θέση να προσφέρει στην ομάδα του, ερχόμενος από τον πάγκο, ένα ποιοτικό μισάωρο, βοηθώντας με την εμπειρία του και την κλάση του τους «ερυθρόλευκους».

Ο Τσόρι σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο μίλησε για το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του Πάουλο Μπέντο, τονίζοντας ότι δεν έχει να κάνει κάτι άλλο από το να περιμένει, ενώ μεταξύ άλλων έδειξε σκλαβωμένος από την αγάπη του κόσμου, που φώναζε εν χορώ το όνομά του στο «Καραϊσκάκη».

«Δεν έχω άλλη επιλογή από το να δεχτώ τις αποφάσεις του προπονητή, να δουλεύω σκληρά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως το έκανα μέχρι σήμερα, και να περιμένω την ευκαιρία, όταν αυτή μου δοθεί» ανέφερε αρχικά ο πολύπειρος άσος και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για μένα είναι χαρά που οι φίλαθλοι δείχνουν την εκτίμησή τους στο πρόσωπό μου. Πραγματικά, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κατάφερε να πετύχει τον στόχο της, να προκριθεί δηλαδή στους ”32” του Europa League. Είμαι ικανοποιημένος γι’ αυτό».

Όσο για την απραξία και πόσο επηρέασε τους συμπαίκτες του, είπε: ««Είναι δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές να μην αγωνίζονται στο εθνικό πρωτάθλημα, ενώ την ίδια ώρα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη. Η διοργάνωση έχει διακοπεί και έχει περάσει τόσος χρόνος, αλλά δεν είναι στο χέρι μας. Όταν αποφασιστεί να αρχίσει και πάλι, τότε θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για να αγωνιστούμε και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Καταλήγοντας ο Αργεντινός αναφέρθηκε στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και γι’ αυτό στόχος μας είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου. Θα ταξιδέψουμε στην Κύπρο για να δώσουμε το 100% και να αναδειχτούμε νικητές απέναντι στον ΑΠΟΕΛ» επεσήμανε.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης