Έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο έχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενόψει του μεθαυριανού δεύτερου αγώνα των play off της Super League με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο τραυματισμός του Γιώργου Κουτρουμπή στο χθεσινό ματς με τον Πανιώνιο δεν ήταν τελικά τόσο σοβαρός, ώστε να τον κρατήσει εκτός μάχης από το ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο έμπειρος αμυντικός, ο οποίος τραυματίστηκε δίπλα από τον αστράγαλο (μάλιστα σταμάτησε προς το τέλος του ματς για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς έτρεχε αίμα), ήταν πολύ καλύτερα σήμερα και όλα δείχνουν ότι θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τον Κουλιμπαλί, ο οποίος λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού λίγο πριν την έναρξη του ματς τέθηκε νοκ άουτ και δεν κάθισε ούτε στον πάγκο, έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο και οι πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με τους Θεσσαλονικείς είναι μοιρασμένες.

Διάασειση υπέστη ο Τζιαντομένικο Μέστο και η συμμετοχή του επίσης είναι αμφίβολη, ενώ νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Βιγιαφάνιες (τραυματίας) και Ζέκα (τιμωρημένος).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης