Με έναν βαθμό που ίσως να αποδειχθεί χρυσάφι στη μάχη για την πρωτιά στα πλέι οφ έφυγε ο ΠΑΟΚ την Κυριακή από τη Λεωφόρο.

Μολονότι οι Θεσσαλονικείς αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το 20′ μετα την αποβολή του Τζιολη με απευθείας κόκκινη κάρτα, κατάφεραν να αποσπάσουν ισοπαλία 1-1 στην έδρα του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Στραματσιόνι προηγήθηκε στο 46′ με τέρμα του Μπεργκ, ωστόσο η απάντηση από τον «δικέφαλο» του Βορρά ήρθε τρία λεπτά αργότερα με σκόρερ τον Χαρίση, που έμελλε να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Δεδομένων των συνθηκών του αγώνα το τελικό αποτέλεσμα δίνει μεγαλύτερο πλεονέκτημα για την 2η θέση στον ΠΑΟΚ, που διατηρήθηκε στην κορυφή της ειδικής βαθμολολογίας με «συγκάτοικο» το «τριφύλλι», αλλά με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί η ομάδα του Ιβιτς έχει την κατάσταση στα χέρια της.

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 46′ Μπεργκ (Παναθηναϊκός), 49′ Χαρίσης (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες:
Κουτρουμπής (Παναθηναϊκός), Μαλεζάς (ΠΑΟΚ), Ταυλαρίδης (Παναθηναϊκός), Τζαβελλας (ΠΑΟΚ)

Κόκκινες: 20′ Τζιόλης (ΠΑΟΚ)

Παναθηναϊκός (Στραματσιόνι): Στιλ, Μέστο, Νάνο, Ταυλαρίδης, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ

ΠΑΟΚ (Ίβιτς):
Γλύκος, Λέοβατς, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Ροντρίγκεζ, Αθανασιάδης, Μακ (52′ Zάιρο-68′ Σκόνδρας)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης