Την παραίτηση του πρόεδρου της ΕΠΟ ζητάει πλέον ευθέως και ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας

Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου του Αγρινίου σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport FM και απαντώντας σε ερώτηση σχετική με την παραίτηση του Γιώργου Στράτου από την προεδρία της Super League, υπογράμμισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θεωρώ ότι πρόκειται για θέμα ευθιξίας. Άλλωστε, και εμείς ζητούμε από τον Γκιρτζίκη να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας. Είχε υποσχεθεί ο κ. Στράτος πως αρθεί η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του θα παραιτηθεί και έκανε το αυτονόητο».

Επίσης για την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, είπε: «Ηταν αναμενόμενο. Φαινόταν πως κάπου θα “κολλήσουμε”, και η έναρξη του πρωταθλήματος ήταν το καλύτερο όπλο για να αποδείξουν κάποιοι τις δυνατότητές τους και πως είναι τα αφεντικά. Έχουμε χίλια δυο προβλήματα και προστέθηκε ακόμη ένα σε εμάς. Δεν μπορώ να μιλήσω για τις άλλες ομάδες. Το συγκεκριμένο θέμα, για τους λόγους που ξέρουμε, δεν το έχουμε συζητήσει ποτέ. Είχαμε συζητήσει ως ομάδα των 12 πως δεν θέλουμε να ξεκινήσουμε με τα οικονομικά προβλήματα που έχουμε και τα θέματα διαιτησίας, αφού θέλουμε ένα πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Είχαμε πει πως δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αν δεν λυθεί κάποιο από τα προβλήματα που έχουμε. Αν έμπαινε ξανά το θέμα στο τραπέζι, θα είχαμε ξανά την ίδια θέση».

Για τη γενικότερη εικόνα που παρουσιάζει η Super League: «Δυστυχώς το “όλοι μαζί” έχει μείνει πολύ πίσω και ο καθένας έχει μπροστά το δικό του συμφέρον. Δεν είμαστε ανταγωνιστές μόνο στο γήπεδο αλλά και στο υπόλοιπο κομμάτι, στα εμπορικά μας συμφέροντα. Τι να πει κανείς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης