Ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση μετά την εξασφάλιση της άδειας εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, τονίζοντας πως η ΠΑΕ δικαιώθηκε για τις προσπάθειες που κατέβαλε τα τελευταία τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση:

«Η απόφαση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ να χορηγήσει στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ την άδεια για τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αποτελεί για όλους εμάς, τη δικαίωση των προσπαθειών που έχουν καταβληθεί, τα τελευταία τρία χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Παρά το γεγονός ότι καθημερινά είχαμε να παλέψουμε με ”φαντάσματα” του παρελθόντος, βιώνοντας καταστάσεις απίστευτες, καταφέραμε μετά από 7 χρόνια να εξασφαλίσει ο σύλλογος την απαιτούμενη άδεια.

»Μπορεί να άργησε έναν χρόνο, καθώς μην ξεχνάμε ότι και πέρυσι η ομάδα μας είχε εξασφαλίσει στον δεύτερο βαθμό την άδεια, όμως δεν παύει να είναι ένα γεγονός που μας γεμίζει με υπερηφάνεια.

»Η επιστροφή της ομάδας μας στην κανονικότητα επετεύχθη με κόπο, θυσίες και κόστος, το οποίο φυσικά ουδέποτε υπολογίσαμε, μπροστά στην επίτευξη του στόχου μας. Σκοπός μας από την πρώτη ημέρα ήταν να χαραχθεί η πορεία εξυγίανσης του συλλόγου και με σωστή διαχείριση να μπορέσει η ομάδα να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να απομακρυνθεί από κάθε κίνδυνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Πλέον θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την οικονομική εξυγίανση και σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα αποτελέσει το παράδειγμα προς όλους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης