Ο Γιώργος Τζαβέλλας τόνισε ότι ο Άγιαξ είναι το φαβορί για την πρόκριση εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League.

«Πρέπει να ασχοληθούμε με το δικό μας κομμάτι. Είναι άλλο ματς σε σχέση με το πρώτο, είναι διαφορετικό και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Αγιαξ είναι μεγάλη ομάδα, θεωρητικά θα είναι καλύτερος και μένει να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς πρέπει να δούμε εμάς», είπε ο Τζαβέλλας αρχικά και ρωτήθηκε για το ποιος είναι το φαβορί:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μια καλή εμφάνιση δίνει απαραίτητη ψυχολογία και πρέπει να ξεχάσουμε πως θεωρούμαστε φαβορί. Φαβορί ξεκάθαρο είναι ο Αγιαξ, αλλά μένει να το αποδείξει. Ο ΠΑΟΚ αρνείται τον ρόλο του φαβορί γιατί δεν είναι φαβορί. Παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα. Αν θέλετε να υιοθετήσουμε τον όρο του φαβορί, νομίζω στο τέλος τα πράγματα δεν θα είναι καλά για εμάς».

Ο Τζαβέλλας ρωτήθηκε για το ότι ο ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκε καλά αμυντικά στο ματς της Ολλανδίας: «Για να δουλέψει η αμυντική λειτουργία, πρέπει να δουλεύουν 11 παίκτες. Καταφέραμε και οι 11 να αμυνθούμε μαζικά. Το επόμενο ματς θα είναι κάτι παρόμοιο και πρέπει όλοι μαζί να αμυνθούμε».

Για το sold out είπε: «Σίγουρα η Τούμπα θα παίξει τον ρόλο της, αλλά οι Ολλανδοί θα έρθουν εδώ για να παίξουν ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή όλοι μας. Η ομάδα θα πρέπει να πάρει το sold οut σαν ένδειξη συμπαράστασης από τον κόσμο. Δεν πρέπει να υπάρχει πίεση. Και εμείς οι παίκτες ζούμε γι’ αυτό το ματς. Αν όλοι δώσουμε θετική ενέργεια, θα έχουμε πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ






σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης