Για τις φιλοδοξίες του που έχει στην ποδοσφαιρική του καριέρα μίλησε στην κάμερα του PAOK TV ο αμυντικός Δημήτρης Γιαννούλης που παράλληλα μίλησε για τον αδελφό του Κώστα, αλλά και την ομάδα του, τον ΠΑΟΚ.

«Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο ρόστερ της ομάδας, ο στόχος μου ήταν αυτός από τον πρώτο δανεισμό, να επιστρέψω και να την βοηθήσω. Από εκεί και πέρα περιμένω τις ευκαιρίες που θα έρθουν από τον προπονητή, για να δείξω ότι είμαι ικανός» ανέφερε αρχικ/α.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Για τις δυσκολίες στην αλλαγή θέσης από αριστερό εξτρέμ σε αριστερό μπακ, σημείωσε πως: «Κυρίως τα αμυντικά καθήκοντα και σε αυτό είναι που δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις για να βελτιώνομαι πίσω».

Ερωτηθείς για το αν μιλάει με τον αδελφό του, Κώστα Γιαννούλη, ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης για τα… μυστικά της θέσης, είπε: «Ναι… με τον αδελφό μου μιλάω καθημερινά όχι μόνο για το ποδόσφαιρο φυσικά. Με βοηθάει πάρα πολύ και από τη πρώτη στιγμή που άρχισα να παίζω αριστερό μπακ, μου έδινε πολλές χρήσιμες συμβουλές».

Σχετικά με το ποια ήταν η πιο χρήσιμη συμβουλή του, τόνισε: «Να κοιτάω το αμυντικό κομμάτι και όταν μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου επιθετικά, ωστόσο πρώτα η άμυνα». Για το ποιος είναι καλύτερος, ο Κώστας ή ο Δημήτρης Γιαννούλης, σημείωσε: «Επειδή πιστεύω ότι θα το δει, θα πω ο Κώστας. Προς το παρόν!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης