Έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του ΠΑΟΚ στο πρώτο μισό της εφετινής σεζόν έκανε ο Χοσέ Κρέσπο, ο οποίος αναφέρθηκε και στη δική του παρουσία στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το πρώτο διάστημα της εφετινής σεζόν και την παρουσία του ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι πως διανύουμε μια καλή περίοδο, η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε και άλλο σε όλους τους τομείς, να συνεχίσουμε τη δουλειά και έτσι όταν επιστρέψουμε, να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε για να πλησιάσουμε στην πρώτη θέση».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να συνεχίσει όπως στα τελευταία ματς:
«Αν συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό και έχουμε την ίδια συγκέντρωση που έχουμε στα τελευταία 3-4 παιχνίδια, πιστεύω πως μπορούμε. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Για τη δική του παρουσία στην ομάδα: «Είναι φυσιολογικό, παίζω περισσότερο, αποκτώ ρυθμό και έρχομαι στην επιθυμητή φυσική κατάσταση. Πέρσι έπαιξα μόνο σε 9-10 παιχνίδια. Τώρα που αγωνίζομαι συνέχεια, νιώθω καλά. Παίζω για τον ΠΑΟΚ και για τον κόσμο. Το σημαντικό βέβαια είναι -και αυτό θέλω πάντα- να βοηθάω την ομάδα».

Για τα ματς με τη Σάλκε: «Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει, κανείς δεν το ξέρει. Το ελπίζω, πραγματικά η Σάλκε είναι μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα, ελπίζω να προκριθούμε. Αν παίξουμε το ίδιο δυνατά και στα δύο ματς κόντρα στη Σάλκε κι αν παίξουμε στο 100%, έχουμε πιθανότητες να περάσουμε…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης