Μέσω skype συνομίλησε με τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας του ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, σήμερα, λίγο πριν ξεκινήσει η τελευταία προπόνηση της ομάδας στη Νέα Μεσήμβρία.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών, ενόψει της συνέχειας και τους είπε μεταξύ άλλων: “M’ αυτά, που μας κάνουν, μόνο να μας ενώσουν μπορούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι περήφανος για σας και ξέρω ότι μπορείτε να με κάνετε περισσότερο περήφανο. Εμείς θα αναλάβουμε τα πάντα εκτός γηπέδων, εσείς πρέπει να έχετε το νου σας στο αγωνιστικό κομμάτι. Σύντομα όλα θα είναι καλύτερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ότι κι αν σκαρφιστούν, εμείς πρέπει να αποδεικνύουμε την περηφάνια μας για τη φανέλα, που φοράμε.

Δεν είμαι δίπλα σας, είμαι ένας από σας” συνέχισε ο Σαββίδης, που συνέχισε: “Δεν έχω να σας προσάψω τίποτα για το ματς της Τετάρτης, σας αξίζουν συγχαρητήρια. Αλλάξτε σελίδα, όπως κάνουν οι άντρες, μην σκέφτεστε τιποτα άλλο” συνέχισε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, που αναφέρθηκε προσωπικά στον Μακ, για την αποβολή του. “Δεν πρέπει να είσαι στεναχωρημένος για την τιμωρία σου, ήταν μια αντρική αντίδραση”, του είπε.

Ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε και στον Τούντορ, στον οποίο επανέλαβε ότι τον στηρίζει απεριόριστα, ενώ ο Κροάτης τεχνικός του απάντησε: “Οι παίκτες είναι άψογοι στην συμπεριφορά τους, η ομάδα ξέρει να αντιδρά στις δύσκολες καταστάσεις”. Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι δύο αρχηγοί, Αθανασιάδης και Τζαβέλλας, οι οποίοι είπαν στον κ.Σαββίδη ότι οι παίκτες είναι ενωμένοι και πεισμωμένοι και θα προσπαθήσουν για το απόλυτο στα έξι παιχνίδια, που απομένουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης