Ενας από τους παίκτες του Πλατανιά που έχουν «κλέψει την παράσταση» από τότε που αφίχθησαν στην Κρήτη είναι ο Ογκνιέν Γκνιάτιτς. Από την περσινή σεζόν αποτέλεσε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους στην απόλυτα επιτυχημένη πορεία της ομάδας, που συνεχίζεται και φέτος.

Ο «Ογκι», σε συνέντευξή του στο επίσημο site του συλλόγου (fcplatanias.gr), μίλησε για τη ζωή του μέσα και έξω από τα γήπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του:

– «Οπως πέρυσι ο πρώτος στόχος είναι η γρήγορη παραμονή, αλλά η γνώμη μου είναι ότι η ομάδα μπορεί να είναι ανάμεσα στις 5-6 πρώτες. Ο Πλατανιάς έχει ποιότητα, κάτι που το έχει δείξει πολλές φορές».

– «Στη ζωή μου δεν μου αρέσει να κάνω πλάνα ή να κοιτάω στο μέλλον. Το σημαντικό είναι ότι είμαι υγιής, αυτό είναι το πιο σημαντικό και αυτό θέλω με κάθε μου δύναμη να συνεχίσει να είναι έτσι: με υγεία. Επίσης θέλω να πετύχω και να πετύχουμε σαν ομάδα όλους μας τους στόχους και να βελτιωθώ και να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– «Είναι ήδη πέντε χρόνια που ζω μόνος, μακριά από οικογένεια και φίλους. Ενας άνθρωπος μαθαίνει να κάνει τα πάντα. Βέβαια στην αρχή ήταν δύσκολα. Ξένη χώρα, γλώσσα, ο κόσμος, αλλά προσαρμόστηκα. Σε γενικές γραμμές η νοοτροπία του κόσμου στην Ελλάδα είναι ίδια με της Βοσνίας οπότε δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα».

– «Μου αρέσει να διαβάζω ένα καλό βιβλίο, να δω μια ωραία ταινία ή να επισκεφθώ κάποιους από τους ωραίους τόπους που έχετε εδώ στην Κρήτη. Στις διακοπές μου αρέσει να παίζω τένις που είναι ένα από τα χόμπι μου».

– «Το μήνυμα μου για τον κόσμο της ομάδας: να έρχονται και να μας στηρίζουν όσο πιο πολλοί και πολύ γίνεται. Αρχή από το Σάββατο κιόλας και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για αυτούς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης