Στο… στείρο 0-0 έμειναν Ηρακλής και Πλατανιάς, στο «Καυτανζόγλειο», στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική της Super League.

Ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 4’ ο Τσιλιανίδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον κίπερ του Πλατανιά, Σωτηρίου. Έξι λεπτά μετά ο Λουκίνας βγήκε τετ-α-τετ, ωστόσο προτίμησε να σουτάρει από μακριά, χάνοντας σημαντική στιγμή για να ανοίξει το σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Πλατανιά στο 19’ ο Γκνιάτιτς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χουάντερσον, ενώ στο 36’ χάθηκε για τους Κρητικούς διπλή ευκαιρία με πρωταγωνιστές τους Κουλιμπαλί και Μενδρινό.

Στο 57’ ο Χουάντερσον σταμάτησε και την προσπάθεια του Γουνδουλάκη, ενώ μέχρι το τέλος ο Πλατανιάς δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το 0-0.

Ηρακλής – Πλατανιάς 0-0 (Novasports 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες: Ιντζόγλου – Μουνάφο, Γουνδουλάκης, Βάντερσον, Ντίνας

Κόκκινες κάρτες:

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος):
Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης (76′ Πασάς), Ιντζόγλου, Μπουλούτ (64′ Ρομάνο), Λουκίνας (70′ Περόνε), Τσιλιανίδης, Κυριακίδης.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος):
Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Ιτούα, Γκνιάτιτς, Γουνδουλάκης (79′ Στανισάβλιεβιτς), Αποστολόπουλος (86′ Μιλούνοβιτς), Ανγκούλο, Μενδρινός (66′ Ντίνας), Μουνάφο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης