Στη γραμμή κρούσης του ενισχύθηκε ο Πλατανιάς, καθώς απέκτησε τον Λευκορώσο στράικερ, Μικαλάι Σίγκνεβιτς.

Ο 25χρονος επιθρτικός αφίχθη στα Χανιά ως δανεικός έως το τέλος της σεζόν από τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με την οποία είχε συμμετάσχει και στο Champions League, ενώ είναι 9 φορές διεθνής (1 γκολ) με την εθνική ομάδα της χώρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ύψος 1.94 ο Σίγκνεβιτς είναι «φόβητρο» μέσα στην περιοχή, όμως παράλληλα «βλέπει» και γήπεδο κάτι που αποδεικνύεται από τις 15 ασίστ που έχει μοιράσει με τη φανέλα της ΜΠΑΤΕ.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στην Ελλάδα. Ευχαριστώ τις διοικήσεις της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και του Πλατανιά που μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω και εκτός της Λευκορωσίας. Ηρθα εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στη νέα μου ομάδα, τον Πλατανιά» δήλωσε ο Λευκορώσος που γεννήθηκε στις 20/2/1992 στο Μπρεστ και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά ποδοσφαιρικά βήματα στην τοπική Ντιναμό (48 συμμετοχές, 13 γκολ). Η κύριαρχος του ποδοσφαίρου της Λευκορωσίας, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, ενδιαφέρθηκε και προχώρησε στην απόκτησή του το καλοκαίρι του 2013. Στα τελευταία τρία χρόνια στα οποία πανηγύρισε ισάριθμα νταμπλ είχε 93 συμμετοχές, 22 γκολ και 15 ασίστ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης