Φαρδιά πλατιά φέρει τη «σφραγίδα» του Σεμπάστιαν Λέτο η αγχωτική εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού με 3-2 της Βέροιας, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με το αυτογκόλ του Μαραγκού στο 15΄, αλλά οι Ημαθιώτες έκαναν την ολικη ανατροπή με τέρματα των Ναζλίδη (25΄) και Μεληκιώτη (58΄), πριν ο «Σέμπα» πάρει το… όπλο του σκοράροντας τόσο στο 66′ όσο και στο 90+3′, που άλλωσε χάρισε στο «τριφύλλι» το τρίποντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συνδυασμό με τη «γκέλα» της ΑΕΚ στη Μυτιλήνη με την Καλλονή (0-0) οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο -3 από την Ένωση (54 έναντι 51) και στις δύο  αγωνιστικές που απομένουν θα επιδιώξουν να καλύψουν τη διαφορά έτσι ώστε να μη μπουν με βαθμολογικό μειονέκτημα στα play offs έναντι των «κιτρινόμαυρων» (προς το παρόν η ΑΕΚ έχει 2 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός 1).

Οι πολλές απουσίες δε στοίχισαν τελικά στους «πράσινους» (Μπεργκ, Μολέδο, Κουτρουμπής, Βιγιαφάνιες), παρά το γεγονός ότι αμυντική γραμμή λίγο έλειψε να «προδόσει» το «τριφύλλι», καθώς και τα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων προήλθαν από τα τραγικά λάθη των Τελάντερ και Σάντσεθ.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Κίτρινες:
Λέτο, Αμπέντ – Μπαλάβας, Γιαννούλης

Κόκκινες:
90΄+5 Γιαννούλης (δεύτερη κίτρινη)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α.Στραματσόνι):
Οδ.Βλαχοδήμος, Λέτο, Ζέκα, Λουντ (72΄ Αμπέντ), Νάνο, Σάντσεθ, Τελάντερ, Μέστο, Μπουμάλ (61΄ Πέτριτς), Μαμούτε (46΄ Κλωναρίδης), Εβαντζελίστα

ΒΕΡΟΙΑ (Δ.Ελευθερόπουλος):
Καντιμοίρης, Γιαννούλης, Μαραγκός, Πούγγουρας, Μαλόν, Άρτσε (88΄ Καρακώστας), Μαγέφσκι, Ανάκογλου, Μπαλάφας (73΄ Νέτο), Ναζλίδης, Μεληκιώτης (63΄ Μάνος)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης