Παρότι η Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καναλίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και το Τοπικό Συμβούλιο είχαν απευθύνει προ ημερών κάλεσμα στους πολίτες της περιοχής να συμμετάσχουν στον καθαρισμό του Καναλίου ,η πρόσκληση αυτή όπως φάνηκε δεν έτυχε και ιδιαίτερης αποδοχής.

Αφού τελικά οι μόνοι που παρευρέθηκαν ήταν ο Αντιδήμαρχος της Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου κ. Μπαρτζώκας , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Κατέρης και 5-6 ακόμα κάτοικοι του χωριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρόλα αυτά έστω και αυτοί οι λίγοι οι οποίοι ευαισθητοποιήθηκαν, ξεκίνησαν τον καθαρισμό από την πλατεία και προχώρησαν σε αρκετές άλλες περιοχές του χωριού.

Ο κ. Μπαρτζώκας ανέφερε «Έπειτα από αίτημα της Δημοτικής Ενότητας Ζαλλόγου,του Τοπικού Συμβουλίου αλλά και όλων των φορέων{ Γονέων και Κηδεμόνων, Πολιτιστικού και αθλητικού Συλλόγου, κινητοποιήσαμε σήμερα όσους μπορέσαμε για να καθαρίσουμε την περιοχή μας. Καλό θα είναι όλοι οι πολίτες να ευαισθητοποιηθούν στο θέμα του Εθελοντικού Καθαρισμού και τέτοιες ενέργειες να γίνονται πιο συχνά και σε όλα τα χωριά».

Πηγή: prevezabest.blogspot.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης