Η Epson κυκλοφόρησε τον πρώτο φορητό βιντεοπροβολέα για επαγγελματική χρήση, που διαθέτει δυνατότητα διασύνδεσης μέσω κωδικού QR. Το νέο μοντέλο με την ονομασία «3LCD EB-W28», είναι σχεδιασμένο να καθιστά εφικτή τη συνεργασία και την κοινή χρήση του περιεχομένου από έξυπνες συσκευές, σχεδόν σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Παράλληλα, ο πρωτοποριακός κωδικός QR που διαθέτει ο φορητός βιντεοπροβολέας, εντάσσεται στους στόχους που έχει θέσει η Epson να προσφέρει τη δυνατότερη διαδραστική εμπειρία χρήσης με τους βιντεοπροβολείς της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου, Epson Hellas, δηλώνει: «Η σύνδεση iProjection μέσω κωδικού QR διευκολύνει τον καθένα που διαθέτει smartphone ή tablet να συνδεθεί στον EB-W28. Αφού ληφθεί η εφαρμογή Epson iProjection στην έξυπνη συσκευή, το μόνο που μένει είναι να σαρωθεί ο κωδικός QR που προβάλλεται στον EB-W28. Ποτέ πριν δεν ήταν πιο εύκολο να μεταφέρετε το περιεχόμενο μιας έξυπνης συσκευής και να το μοιράζεστε με μεγαλύτερο κοινό».

Η δυνατότητα διασύνδεσης μέσω κωδικού QR είναι μία λειτουργία που αυξάνει τις δυνατότητες επιλογής, την ευελιξία και την ευκολία σύνδεσης με τον EB-W28. Άλλη μία είναι η είσοδος HDMI, που διαθέτει συμβατότητα με MHL, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες σύνδεσης των έξυπνων συσκευών μέσω καλωδίου, σε ένα smartphone ή υπολογιστή tablet.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για εντυπωσιακές επαγγελματικές παρουσιάσεις, το νέο μοντέλο έχει σχεδιαστεί να προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα εικόνας και ευελιξία στην εγκατάστασή του, χάρη στις δυνατότητες διόρθωσης keystone και του οπτικού ζουμ. Ο χρήστης μπορεί πλέον να συγκρίνει δεδομένα με ευκολία, δια της λειτουργίας διαιρούμενης οθόνης, ενώ η ενημέρωση του firmware (εσωτερικού λογισμικού) και οι λειτουργίες αντιγραφής των μενού OSD (On Screen Display), συνεπάγονται λιγότερες διακοπές λειτουργίας και εύκολη εγκατάσταση πολλών βιντεοπροβολέων.

Ο EB-W28 διαθέτει ανάλυση WXGA, λόγο αντίθεσης 10.000:1 και φωτεινότητα 3.000 Lumen, ενώ χρησιμοποιεί την τεχνολογία 3LCD της Epson, χάρη στην οποία η απόδοση του λευκού και του έγχρωμου φωτισμού είναι εξίσου υψηλή. Έτσι επιτυγχάνεται ένα αποτέλεσμα με έντονα, ζωντανά χρώματα και τρεις φορές πιο φωτεινά, σε σχέση με αυτά των κορυφαίων ανταγωνιστών.

Το νέο μοντέλο προβολέα είναι σχεδιασμένο για χρήση κατά κύριο λόγο σε περιβάλλοντα μικρών επιχειρήσεων και μικρών εταιρικών γραφείων. Ταυτόχρονα, ο EB-W28 είναι αρκετά ελαφρύς για να μεταφέρεται εύκολα και γρήγορα από αίθουσα σε αίθουσα. Διαθέσιμη επίσης, είναι η λειτουργία «Epson Network Projection» για την κοινή χρήση των προσαρμοσμένων ρυθμίσεων σε όλο το στόλο των βιντεοπροβολέων και το λογισμικό «Multi-PC Projection», το οποίο επιτρέπει στον επόπτη να διατηρεί τον έλεγχο του βιντεοπροβολέα και ως 50 χρήστες να μοιράζονται και να προβάλλουν το περιεχόμενο τους.
Ο EB-W28 θα διατίθεται από τον Σεπτέμβριο στην τιμή των 559 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Βασικά Τεχνικά χαρακτηριστικά

• Ανάλυση WXGA
• Λειτουργία iProjection μέσω κωδικού QR
• Φωτεινότητα 3.000 Lumen και εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού
• Λόγος αντίθεσης 10.000:1
• Τεχνολογία 3LCD
• Είσοδος HDMI με συμβατότητα MHL
• Λειτουργία διαιρούμενης οθόνης και λογισμικό Multi-PC Projection

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης